| ban aiurea :) |._*|tLgLpd*_.| | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
tlglpd
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 08/11/2009
| Subiect: ban aiurea :) |._*|tLgLpd*_.| Dum Noi 08, 2009 3:14 pm | |
| forcefuLL - uIscE bEatHa (RADIO): Giu' la testa! bLtsSs si unisce alle forze Counter-Terrorist forcefuLL - uIscE bEatHa (RADIO): Giu' la testa! Kicked by Console: "leis (banned for 1447 min)" Kicked :"le Fara poze ! Fara freo explicatie , Nimic e unul dintre putinele servere pe care am lag 5 , 10 deci nu vreau ban degeaba aici am auzit ca m'a filmat vreau sa uploadeze filmul ori sa'mi scoateti banul daca se poate ... daca nu se poate asta este bravo lui "smenaruL" ori "smekerul" nu mai tin minte cum ii spune oricum are ochi de admin | |
|
| |
The_Big-Bad_Ciz Admin Server
Numarul mesajelor : 64 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 36 Localizare : Torino
| Subiect: Re: ban aiurea :) |._*|tLgLpd*_.| Dum Noi 08, 2009 4:47 pm | |
| Pai dupa ce o sa vedem demo ne vom convinge..... Nu cred ca ti/a dat ban aiurea smenaru..... Pana la proba contrarie..... | |
|
| |
tlglpd
| Subiect: Re: ban aiurea :) |._*|tLgLpd*_.| Mier Noi 11, 2009 11:21 pm | |
| pana acum nu am vazut nici un raspuns nici de la smenarel nici de la presupusi owneri ... np cred ca s'a speriat cand a revazut demoul smenarika . totush pana la craciun sper sa'l uploadeze | |
|
| |
N3V3RM!ND Owner
Numarul mesajelor : 200 Data de inscriere : 05/08/2009
| Subiect: Re: ban aiurea :) |._*|tLgLpd*_.| Joi Noi 12, 2009 2:43 am | |
| De ce nu upoloadezi tu,demoul pe un host,asa il luam si noi si ne uitam Demoul il gasesti la tine in PC in folderul cstrike | |
|
| |
Numarul mesajelor : 64 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 36 Localizare : Torino
| Subiect: Re: ban aiurea :) |._*|tLgLpd*_.| Vin Noi 13, 2009 12:15 am | |
| tlglpd de ce nu uploadez tu demoul??????? daca il ai danil si noua si daca iti par suspect tu insati nu te mai plange.......... | |
|
| |
tlglpd
| Subiect: Re: ban aiurea :) |._*|tLgLpd*_.| Vin Noi 13, 2009 3:21 am | |
| bai copile ) tu faci matematica cu profesoara de religie ? cum sa uploadeaz eu demoul daca el s'a pus spectator si a dat record "demo" ... automat demoul se salveaza in calculator la el ce legatura are el cu mine luativa de mana aman2 intrati pa gagal,gugal,gigil scrieti Counter-Strike Beginner's dupa ce terminati de citit articolul puteti replica pe forum | |
|
| |
jAZZy
Numarul mesajelor : 29 Data de inscriere : 08/10/2009
| Subiect: Re: ban aiurea :) |._*|tLgLpd*_.| Vin Noi 13, 2009 12:30 pm | |
| - tlglpd a scris:
- bai copile ) tu faci matematica cu profesoara de religie ? cum sa uploadeaz eu demoul daca el s'a pus spectator si a dat record "demo" ... automat demoul se salveaza in calculator la el ce legatura are el cu mine luativa de mana aman2 intrati pa gagal,gugal,gigil scrieti Counter-Strike Beginner's dupa ce terminati de citit articolul puteti replica pe forum
tlg stai chill copii astia de aici sunt putin cam idioti . ok putin mai mult scotetii banul la baiat sa va fut in cur ca nu are nimic .... e CLEAR am jucat cu el atata timp dar nu are nimic trust me . unban fast | |
|
| |
| Subiect: Re: ban aiurea :) |._*|tLgLpd*_.| Vin Noi 13, 2009 2:28 pm | |
| ba stii...mai date/n gatu mati si tu si jzzy!!!!!!! | |
|
| |
jAZZy
Numarul mesajelor : 29 Data de inscriere : 08/10/2009
| Subiect: Re: ban aiurea :) |._*|tLgLpd*_.| Vin Noi 13, 2009 2:52 pm | |
| - The_Big-Bad_Ciz a scris:
- ba stii...mai date/n gatu mati si tu si jzzy!!!!!!!
dc vorbesti asea murdar ? e jazzy nu e jzzy si dute in in loc de "dute/n e grele romana asta big shut the fuck up pliz ca sa nu`ti dau maxim | |
|
| |
| Subiect: Re: ban aiurea :) |._*|tLgLpd*_.| Vin Noi 13, 2009 4:59 pm | |
| nu stiu ce sa zic...m/am speriat...a si apropo tu ai de invatat romana nu yo tinere.....mai ai mult sa ajungi la nivelul meu intelectual copile si nu o spun sub forma de lauda ci ca sa te ajut.....DE DRAGUL UNIVERSITATII FRATE CITESTE O CARTE!!!! | |
|
| |
tlglpd
| Subiect: Re: ban aiurea :) |._*|tLgLpd*_.| Vin Noi 13, 2009 7:22 pm | |
| a si apropo tu ai de invatat romana nu yo tinere ups | |
|
| |
N3V3RM!ND Owner
Numarul mesajelor : 200 Data de inscriere : 05/08/2009
| Subiect: Re: ban aiurea :) |._*|tLgLpd*_.| Sam Noi 14, 2009 1:54 am | |
| OK gata cu cearta si am scos BANUL | |
|
| |
Bl4cK@Ng3L Admin Server
Numarul mesajelor : 60 Data de inscriere : 17/10/2009 Varsta : 38 Localizare : Torino
| Subiect: Re: ban aiurea :) |._*|tLgLpd*_.| Lun Noi 16, 2009 11:50 am | |
| dap....vedeti ca demourile le gasiti la voi in computer...eu dau comanda amx_demo iar demoul til face counterul tau in folderul steam\steamaps\counterstrike...la fel ca si pozele...nu mi se salveaza mie in pc... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ban aiurea :) |._*|tLgLpd*_.| | |
| |
|
| |
| ban aiurea :) |._*|tLgLpd*_.| | |
|