| Reclamatie Lucian | |
|
+3The_Big-Bad_Ciz Paulik Smenaru 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Smenaru
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 29/10/2009 Varsta : 33 Localizare : modena
| Subiect: Reclamatie Lucian Mier Noi 11, 2009 3:04 am | |
| | |
|
| |
Paulik
Numarul mesajelor : 16 Data de inscriere : 31/10/2009 Varsta : 33 Localizare : torino/bacau
| Subiect: reclamati admini Mier Noi 11, 2009 3:42 pm | |
| si eu vroiam sa fak o plangere tot la adminu lucian... era tero pe harta nuke si campa... adik dak si adminu campeaza de la ceilantzi jucatori ce sa mai ceri:-j | |
|
| |
The_Big-Bad_Ciz Admin Server
Numarul mesajelor : 64 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 36 Localizare : Torino
| Subiect: Re: Reclamatie Lucian Mier Noi 11, 2009 11:47 pm | |
| Yo pe luci il consider un admin bun....la faza cu campatu nici yo nu sunt deacord.....playeri stiu cate slayuri dau pt camp....plm poate nu avea chef de cs dar admina ca nu erau admin pe server....... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 64 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 36 Localizare : Torino
| Subiect: Re: Reclamatie Lucian Mier Noi 11, 2009 11:47 pm | |
| smenare sa stii ca ink mai astept demoul ala........ | |
|
| |
N3V3RM!ND Owner
Numarul mesajelor : 200 Data de inscriere : 05/08/2009
| Subiect: Re: Reclamatie Lucian Joi Noi 12, 2009 2:41 am | |
| Sunt is eu curios ce DEMo | |
|
| |
| Subiect: Re: Reclamatie Lucian Joi Noi 12, 2009 10:03 am | |
| demoul facut lui |._*|tLgLpd*_.|.... doar a facut plangere ca i s/a dat ban aiurea nu? | |
|
| |
N3V3RM!ND Owner
Numarul mesajelor : 200 Data de inscriere : 05/08/2009
| Subiect: Re: Reclamatie Lucian Joi Noi 12, 2009 11:49 am | |
| Ok sa uploadeze demoul pe un site,si sa ne dea linkul,apoi sal vedem si noi. | |
|
| |
Luc!aN*
Numarul mesajelor : 14 Data de inscriere : 20/10/2009 Varsta : 34 Localizare : Italia Torino
| Subiect: Re: Reclamatie Lucian Vin Noi 13, 2009 1:13 am | |
| | |
|
| |
Luc!aN*
Numarul mesajelor : 14 Data de inscriere : 20/10/2009 Varsta : 34 Localizare : Italia Torino
| Subiect: Re: Reclamatie Lucian Vin Noi 13, 2009 1:15 am | |
| Iar Cu Campatu Eu Cand Am BmB Ori O plantez Ori Mor Eu Daca Nu Am BmB Ce Vrei Sa Fac Sai Dau Slay Lu Ala Sai Iau BmB | |
|
| |
jAZZy
Numarul mesajelor : 29 Data de inscriere : 08/10/2009
| Subiect: Re: Reclamatie Lucian Vin Noi 13, 2009 2:03 am | |
| - Luc!aN* a scris:
- Iar Cu Campatu Eu Cand Am BmB Ori O plantez Ori Mor Eu Daca Nu Am BmB Ce Vrei Sa Fac Sai Dau Slay Lu Ala Sai Iau BmB
va rog important sa ma iertati ca m`a bag in seama dar admin ca lucian mai rar sincer nici unu nu are experienta si skill`ul lui pe server va bate baiatu cu smoke`ul taceti in plm faceti conferinta pe mess "hai sa facem reclamatie lu x si lu y " dati`va o laman`gat pls | |
|
| |
Luc!aN*
| Subiect: Re: Reclamatie Lucian Vin Noi 13, 2009 2:09 am | |
| Cu Adminu am experienta dar faza cu skilu stau oleaca prost mam uitat acuma 69%-eficienta Acc.17% | |
|
| |
jAZZy
| Subiect: Re: Reclamatie Lucian Vin Noi 13, 2009 2:18 am | |
| - Luc!aN* a scris:
- Cu Adminu am experienta dar faza cu skilu stau oleaca prost mam uitat acuma 69%-eficienta Acc.17%
am efficienta 75% > i`am a latin lover ftw da`mio pe masa sa ii dau lectii :X | |
|
| |
| Subiect: Re: Reclamatie Lucian Sam Noi 14, 2009 12:34 pm | |
| Tinere jazzy...faci ce faci si iar te faci de ras........neghiob si iobag sunt neologisme...dar nu ma astept de la tine sa stii chestii elocvente....cum spuneam mai ai mult sa ajungi la nivelul meu......si cred ca buton are dreptate ai facut cs viata ta altceva nu stii....din fericire yo fac si muzica......si multe alte chestii.......
P.S.: Toti copii se cred MIEZU in fata monitorului.......inceteaza ca devii atarnaci pe langa subiect ca un atribut....... | |
|
| |
jAZZy
| Subiect: Re: Reclamatie Lucian Dum Noi 15, 2009 3:21 am | |
| - The_Big-Bad_Ciz a scris:
- Tinere jazzy...faci ce faci si iar te faci de ras........neghiob si iobag sunt neologisme...dar nu ma astept de la tine sa stii chestii elocvente....cum spuneam mai ai mult sa ajungi la nivelul meu......si cred ca buton are dreptate ai facut cs viata ta altceva nu stii....din fericire yo fac si muzica......si multe alte chestii.......
P.S.: Toti copii se cred MIEZU in fata monitorului.......inceteaza ca devii atarnaci pe langa subiect ca un atribut....... imi canti si mie la ciatarna daca faci muzica sau plm auzi olq la el si eu joc fotbal amice si cs`u nu e viata mea dar sufar cand vad sparti ca voi cu admin care nu ati avut in viata voastra asea ceva si la cs` sunteti legume toti in plm macar daca era unu bun cat de cat la cs si isi vedea de treaba lui pe server ca admin. nu ca toti sparti ca (vavan black digrax si mai sunt cativa) cand intra pe server amx_tsay r3333 alllllllZzZzzzzZ c3 f@c3ti ?! sau amx_tsay BRB ma duc sa mananc revin in 5 minute (parca ma fute pe mine grija de el) copii ciobani care sufara de admin ca stii tu aia ( ce stie taranu ce e ciocolata , mananca hartia , arunca bucata) asea sunteti si voi niste parliti in cur care se dau mari ca au admin dar inafara de comenzile de baza nu stiu altceva STFU PLS | |
|
| |
Bl4cK@Ng3L Admin Server
Numarul mesajelor : 60 Data de inscriere : 17/10/2009 Varsta : 38 Localizare : Torino
| Subiect: hahaa Dum Noi 15, 2009 8:01 pm | |
| abandonule iar ai vorbit???ma refer la tine jazzy...closed | |
|
| |
jAZZy
| Subiect: Re: Reclamatie Lucian Lun Noi 16, 2009 12:27 am | |
| - Bl4cK@Ng3L a scris:
- abandonule iar ai vorbit???ma refer la tine jazzy...closed
numele tau zice tot "Bl4cK@Ng3L" QTABENTER PLS | |
|
| |