Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 04/11/2009
Subiect: Cerere unban eZequeZ Lun Noi 16, 2009 6:32 pm
Model: 1. Ziua cand a fost luat banul (eventual ora pentru a putea verifica): 16 noiembri in jur de ora 4,5 2. Nick-ul cu care erai conectat pe server in momentul primirii banului.: eZequeZ 3. Motivul banului.: nul situ 4. Ip sau steam id.: STEAM_0:0:18361397 5. Pozele: nu mi sau facut
Tzin sa precisez ca nam vrut sa fac reclamatie ca mi sa dat ban fara motiv si as vrea ca adminu care mia dat ban sa aiba curaju si sa posteze banul cu demo... MERCI
buton Admin Server
Numarul mesajelor : 66 Data de inscriere : 14/08/2009
Eu ti-am dat ban. Acum cateva zile 4 gloante=4 hs iar astazi probabil ai pus aripi la deagle pt ca iti cam zbura tinta. Nici nu ma uitam pe tine pana sa nu imi spuna baietii pe steam. Decizia sa-i apartina ownerului
eZequeZ
Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 04/11/2009
lol?! numai tzie ti se pare cami sare tinta.. pt ca la nici un admin de pe svr nu i sa parut... sa presupunem ca ai dreptate puteai ff frumos sa faci un demo de 2 sec... mai ales ca nu stiam ca te uiti pe mine...
dak vreti dati unban, dak nu,,, nu dati.. alegerea ownerilor... pakat ca incepusem sa cunosc loomea..
buton Admin Server
Numarul mesajelor : 66 Data de inscriere : 14/08/2009
Adevarul asta e...ca mi se parea numai mie si altor cativa jucatori. Si tot adevarat este ca am gresit ca nu ti-am facut alea 2 secunde de demo despre care vb.
N3V3RM!ND Owner
Numarul mesajelor : 200 Data de inscriere : 05/08/2009
Subiect: Re: Cerere unban eZequeZ Mar Noi 17, 2009 10:02 am
Lasa IP'ul tau aici sa'ti scot banul. Si data viitoare va rog faceti demo.